Van den Berg trip USA

Een weergave van onze voorbereidingen en reis naar Amerika in april/mei 2008.

donderdag 1 mei 2008

Orlando en Kennedy Space Centre

Om 7.00 AM ons bed uit, douchen en ontbijten in de lobby van het hotel. Het zonnetje schijnt alweer heerlijk, maar het is nog wel een beetje fris. Marit en Bianca gaan vandaag naar Disney Animal Kingdom, Frank en Niels gaan samen naar Kennedy Space Centre. Frank zet ons om 8.45 uur af bij het park, en daarna gaan zij ook onderweg.
In Disney eerst even een kaartje kopen voor vandaag, en dan het park in. We gaan eerst de safaritour doen waar je met een jeep wordt rondgereden langs olifanten, tijgers, giraffen en nog veel meer verschillende soorten dieren.
Heel leuk om mee te maken. Er staan voor vandaag veel shows op het programma, en een 3D film in de "tree of life" dat is een grote (nep)boom centraal op het park waar allerlei dieren in zijn afgebeeld.
Met Mickey, Minnie en Donald maken we ook nog hele leuke foto's waar we niet echt lang voor hoeven te wachten gelukkig.
Om 6 uur PMm haalt Frank ons weer op, ook dit was weer een hele leuke dag, we genieten er echt met volle teugen van!

Van Kennedy Space Center hebben Niels en Frank erg genoten. Enorm indruk wekkend om te zien hoe groot alles is bij NASA. Echte raketten, replica's, films (3D), bustocht langs lanceringsplatform. Heel goed en mochten we niet missen.

Als we weer in het hotel zijn gaan Niels en Marit even lekker zwemmen, echt raar dat je hotel eigenlijk zo dicht aan een drukke weg ligt naar pretparken e.d en dat je dan zo heerlijk kunt zwemmen en daar totaal geen last van hebt.
Daarna rijden we nog naar een supergrote outlet van allerlei merken, GAP, Nike, Adidas, Reebok, noem het maar op.
We eten daar ook een hapje, Frank en Niels een broodje van (natuurlijk) Subways en Marit en Bianca een taco van Taco Bell. Als afsluiting halen we nog koffie bij Starbucks en rijden dan terug naar het hotel. Het is dan inmiddels 10.45 PM en we zijn aardig moe van deze lange maar weer superleuke dag.

1 opmerking:

Unknown zei

Lieve Allemaal,wat heerlijk en leuk om jullie verhalen te lezen en de foto's te bekijken! Wat een uitkomst zeg zo'n weblog!! Zo ver weg maar ook zo dichtbij!Ik weet dus wel zeker dat jullie heerlijk aan het genieten zijn en jullie vermaken! Ik blijf jullie volgen en geniet van jullie verhalen,hartstikke leuk! nog heel veel plezier en ga zo vort!!!!Liefs van Albertine.