Van den Berg trip USA

Een weergave van onze voorbereidingen en reis naar Amerika in april/mei 2008.

woensdag 7 mei 2008

Dali en de shops

Bianca was wakker om 8 uur en is lekker op balkon gaan zitten om te genieten van het uitzicht op zee, dat zal weer wennen zijn morgen! Frank volgt vlak daarna ook en we drinken een sapje en een kopje thee, en als de kids ook wakker zijn ontbijten we met zelfgebakken cinnamon rolls, heerlijk!
Daarna spullen inpakken en opruimen want we vertrekken vandaag naar St.Petersburg.
Om 10.45 uur AM rijden we weg van dit mooie plekje, benieuwd naar wat we vandaag weer zullen zien en meemaken.
De reis gaat vrij vlot en om 1.30 PM arriveren we bij het Holiday Inn hotel, waar we al kunnen inchecken.
We kiezen voor een kamer op de begane grond, geen slechte keuze blijkt want als we de schuifpui openen lopen we zo het zwembad in, niet slecht dus.
Als we uitgeladen hebben gaan we op zoek naar iets te eten en we belanden bij Wendy's een soort Mc Donalds, maar dan lekkerder!
Daarna op weg naar het Dali museum, waar we ongeveer 5 kwartier rondlopen om zijn kunst te kunnen bewonderen, het blijft toch een hele aparte kunstenaar, maar wel heel mooi om te zien allemaal.
Eenmaal terug bij het hotel gaan we met z'n vieren zwemmen en even afkoelen, het is weer aardig warm vandaag. We willen ook graag nog wel even shoppen vandaag en vinden een outlet mall in het infoboek van het hotel waar we heenrijden.
De all-stars zijn favoriet vandaag, en ook Calvin Klein en Gap doen goede zaken met ons hahaha.
Nog even koffie drinken bij Starbucks met een plak cake erbij en dan terug naar het hotel.
Frank, Bianca en Marit lopen even een rondje om het hotel en halen nog 3 cocktails bij de bar die we op onze kamer opdrinken. Even op de laptop en tv kijken, het is nu 10.15 PM en gaan zo direct maar lekker richting ons bed.
Morgen weer richting Tjeerd en Kiki in Atlanta, dus dat wordt weer een flinke reisdag.

1 opmerking:

Tjeerd en Kiki zei

Morgen kijk je niet naar de blauwe zee maar naar hetg groene bos achter de tuin van ons. Je hoort de vogeltjes fluiten als je een kopje koffie drinkt op de porch. We zullen goed voor jullie zorgen...:)