Van den Berg trip USA

Een weergave van onze voorbereidingen en reis naar Amerika in april/mei 2008.

zondag 11 mei 2008

It's almost over!

Vanochtend weer even lekker rustig aan gedaan, eruit om 9 uur AM. Kiki en Tjeerd hadden al boodschappen gedaan en ballonnen en taart besteld want Martijn en Kiki zijn morgen beiden jarig. Ontbeten en koffie gedronken en om 11.45 uur AM gaan we allemaal het huis uit, de mannen en Kiki gaan naar de voetbalwedstrijd van Martijn, en Lisanne, Marit en Bianca gaan nog een poosje shoppen, eerst naar de TJ Max waar ze leuke dingen hebben voor weinig geld, maar je moet er wel een beetje geluk hebben met je aankoop. Daarna naar de favoriete shop hier voor jonge meiden, American Eagle, een hele leuke winkel met ontzettend leuke kleding. Marit en Lisanne kopen allebei een shirtje en daarna eten we een hapje bij Johnny Rocket, een leuke tent waar we een sandwich eten, en het personeel op een gegeven moment een dansje doet middenin de zaak, tot grote pret van ons.
Daarna lopen we nog een poosje rond en gaan nog naar de GAP store. Lisanne rijdt ons veilig naar huis en een kwartiertje daarna komt de rest van de family ook aanrijden.
Tjeerd en Frank doen nog een paar boodschappen en als ze weer thuis zijn gaan Tjeerd en Kiki naar de voetbalwedstrijd van Lisanne kijken, wij ook als we onze stoelen hebben gereserveerd voor de terugvlucht van morgen. We kunnen niet echt veel stoelen meer kiezen, maar zitten redelijk dicht bij elkaar met z'n vieren.
Het team van Lisanne wint met 2-1 en het is heerlijk weer om te kijken op het veld, niet te warm.
Daarna even tassen en koffers organiseren voor morgen en uit eten met z'n negenen (inclusief Chase, het vriendje van Lisanne). De keuze valt op Pappasitos, een mexicaans restaurant waar het megadruk is. We moeten nog wel een kleine 3 kwartier wachten tot we aan tafel kunnen, maar het eten is erg lekker, maar veel te veel dus nemen we e.e.a. mee naar huis.
Thuisgekomen nog even koffie en een whisky drinken en dan gaan Marit en Bianca en Lisanne richting bed na deze gezellige, maar helaas laatste dag hier in de USA.
Morgenochtend nog met elkaar ontbijten en verjaardagen en moederdag vieren en dan moeten we echt terug naar Nederland.
See you tomorrow!!

1 opmerking:

Tjeerd en Kiki zei

haha ik zit net jullie blog te lezen en wat is Tijn hier nog 'jong' :) Leuk om weer terug te zien en te lezen. Kom maar snel weer! xx