Van den Berg trip USA

Een weergave van onze voorbereidingen en reis naar Amerika in april/mei 2008.

dinsdag 6 mei 2008

Een rustdag op het strand

Deze rustige dag op het strand begon vanochtend wel om 8.30 AM. Frank ging hardlopen op het strand en Bianca ging het e.e.a. wassen. Daarna heerlijke bisquits bakken in de oven en heerlijk ontbijten in ons eigen keukentje met sinaasappelsap en fruit erbij. Prima om zo een keer te ontbijten op je gemakje.
Dan lekker naar het strand, de lucht is strakblauw en Marit en Bianca huren 2 strandbedden om op te liggen en uitrusten vandaag. De kids moeten wel weer even wennen aan dit lage levenstempo want die willen wel weer graag gaan winkelen, maar Frank en Marit halen alleen een paar kleine boodschapjes en dat is alles voor vandaag.
Even lunchen met een geroosterd broodje en dan gaat Bianca naar het strand terug en Frank, Niels en Marit spelen een potje kaart (duizenden). Daarna komen ook zij naar het strand en we lezen wat en spelen een dobbelspel met z'n vieren, heel gezellig zo.
Om half zes terug naar het appartement en douchen en opfrissen, daarna bestellen we eten beneden in het cafe en eten we een hapje boven. Nog even op balkon zitten en genieten van de zonsondergang die hier elke dag wordt ingeluid met een hoorngeschal en als de zon dan uiteindelijk ondergaat wordt dat met geklap van de omstanders begeleidt.
Leuk om dat zo mee te mogen maken met een wijntje in je hand op je balkonnetje die uitkijkt op de Golf van Mexico, wat een heerlijk plekje is dit!
Nog even duizenden met elkaar en dat was het dan weer voor deze dag.
Tot morgen. De foto's houden jullie tegoed omdat de internetverbinding hier heel matig is, dus even geduld, hopelijk lukt dat morgen wel in St. Petersburg.

2 opmerkingen:

Tjeerd en Kiki zei

Ohhh ik wil ook zo'n 'rustdag' :).Het klinkt helemaal gezellig! Geniet ervan!

Tot woensdag :)
Bye Kiki

diane zei

zie dat jullie erg genieten leuk dat we het zo kunnen volgen nog veel plezier

groetjes ben diane sander steven