Van den Berg trip USA

Een weergave van onze voorbereidingen en reis naar Amerika in april/mei 2008.

maandag 12 mei 2008

De laatste dag

Zondag 11 mei, onze laatste dag in Amerika. Het is niet alleen moederdag, ja ook daar, nee zowel Kiki als Martijn zijn beiden jarig.
Een heerlijk ontbijt gemaakt door Tjeerd en Frank wordt vervolgd met cadeaus, koffie en taart. Toch wel weer een beetje hollands.
Na het inpakken op naar Starbucks voor een laatste caramel macchiato en de rest en dan helaas afscheid nemen en rijden naar het vliegveld.
Zoals gebruikelijk maakte Kiki een foto van de Edelmannen en hun gasten op de trap voor hun huis. Zie hiervoor hun blog.
In de buurt van het vliegveld leveren we de auto in bij Hertz en dan worden we met een bus het laatste stukje naar de vertrekhal gebracht. Bagage afgeven, boardingpass ontvangen en nog even duty free shoppen.
We vertrekken op tijd en brengen de uren door met het bekijken van de laatste films. Aanraders: "No country for old men", "The bucket list".
Om 7.10 uur nederlandse tijd landen we bij Schiphol. Uitchecken, bagage ophalen, dit verloopt zeer voorspoedig en om 7.50 uur treffen we Mandy, die ons? Niels? komt verwelkomen en ophalen.
Mandy en Niels met de auto de andere drie met de trein naar Leiden en over is de vakantie.
Wij hebben bijzonder genoten en ontzettend veel gezien en beleeft. En het was fantastisch om bij Tjeerd en Kiki te zijn.

1 opmerking:

Tjeerd en Kiki zei

Helaas weer voorbij! Wij hebben het ook erg leuk gehad. Tot Kerst als wij weer in NL zijn.

:)