Van den Berg trip USA

Een weergave van onze voorbereidingen en reis naar Amerika in april/mei 2008.

donderdag 8 mei 2008

Back to Atlanta

Nou, dat was een lekker rustig nachtje met die jongeren naast ons, echt geweldig!
Om 3.30 AM maar eens naar de frontdesk gebeld die de security erop af stuurde en toen konden we uiteindelijk gaan slapen. Niet zo'n beste voorbereiding voor vandaag dus want we rijden vandaag terug richting Atlanta, naar Tjeerd en Kiki.
Opgestaan om 8 uur en Bianca, Niels en Frank namen eerst een duik in het zwembad, goed om wakker te worden en best lekker even zwemmen zo 's ochtends vroeg.
Daarna spullen inpakken en de koffers in de auto zetten en op weg naar de Ihop voor een ontbijt. Aangekomen op de plaats van bestemming blijkt de Ihop hier niet meer te zitten en komen we terecht bij de Wafflehouse, waar we allevier een amerikaans ontbijt nemen, met wafel, roerei en toast en bacon, dus onze magen zijn voor de rest van de dag weer gevuld.
We rijden nog naar een shoppingmall in Tampa op zoek naar een iphone voor Niels maar ook hier helaas niet te vinden (uitverkocht). We shoppen nog wat en Marit koopt nog e.e.a. bij American Eagle, waar ze erg leuke kleding verkopen.
En dan is het echt tijd (11.30) om terug te keren naar Atlanta, als je dan eenmaal op de 75 interstate rijdt is het recht toe recht aan en op de cruisecontrol zetten.
We stoppen een paar keer om te tanken en voor het toilet, en om toch nog maar een broodje te eten bij Subways, en om 8 uur PM zijn we weer terug op Old Paper Mill.
De koffers uitladen en alle spullen in de basement zetten waar we slapen. Na een kwartiertje komt Lisanne thuis en vlak daarna ook de rest van de family.
Leuk om elkaar weer te zien. Even heerlijk bijkletsen met nog een klein hapje eten en koffie en alles laten zien wat we gekocht hebben.
Om 11.45 uur richting bed want dit was toch ook wel weer een vermoeiende dag ook al zit je de hele dag in de auto.
Morgen willen we naar een wedstrijd van de Atlanta Braves, daar volgt dan dus weer een verslag van.

Geen opmerkingen: