Van den Berg trip USA

Een weergave van onze voorbereidingen en reis naar Amerika in april/mei 2008.

dinsdag 29 april 2008

The travelling starts!

Vanochtend om 7 uur opgestaan, de family Edelman was ook al wakker om naar werk te gaan en naar school. We hebben hen uitgezwaaid, behalve Kiki want die was nog thuis.
Vandaag vertrekken we naar Orlando, wat ongeveer 450 mile (700 km) rijden is. Om 9 uur gaan we de weg op waar het wel druk is vanwege de ochtendspits. Toch rijden we al vrij snel op de Interstate 75 South richting Florida, de Sunshine State. Maar die sunshine is ver te zoeken, het hoost echt vreselijk, soms zien we geen hand voor ogen. Verder gaat de reis voorspoedig, al hebben we wel even moeite met het systeem van tanken hier maar ook dat lukt uiteindelijk wel. Rond 13.00 uur eten we een sandwich en een wrap bij de Subway, die echt heerlijk zijn. Daarna snel weer verder.
Om 17.45 uur hebben we ons hotel, de Quality Inn, gevonden na enig zoeken. We checken direct in wat erg makkelijk en snel gaat. We hebben kamernr. 154 en parkeren de auto voor de deur, want onze kamer is op de begane grond. Het is een eenvoudige maar prima kamer, met 2 double beds en badkamer. Even opfrissen en dan rijden we naar downtown Disney (in Parijs Disney Village) om een hapje te eten en wat rond te kijken. Nou, dat kijken lukt met recht want je weet niet wat je ziet zo enorm groot is het hier allemaal. Na enige tijd te hebben rondgelopen eten we een hapje, sandwiches en salade, en we worden prima verzorgd door een behulpzame ober.
Daarna nog even winkels kijken in Disney, maar we besluiten de rest morgen maar verder te gaan bekijken daar. Bij de supermarkt op de weg terug kopen we nog wat drinken voor morgen overdag en eventueel voor vanavond nog op de kamer en belanden dan nog in een grote Nike shop waar Marit een 3/4 broek koopt en Niels een shirt.
En de prijzen hier, laten we het daar maar niet te lang over hebben, zo goedkoop is alles hier :)
We zijn erg moe en rijden terug naar het hotel na deze lange, vermoeiende, maar ook zeer leuke dag.

2 opmerkingen:

Unknown zei

Leuk hoor om zo mee te lezen!! Heel veel plezier daar in Florida!!

rob en belinda zei

haha, geweldig om daar te shoppen, goed zo Marit en Niels. Heel veel plezier !

liefs
de Bootjes