Van den Berg trip USA

Een weergave van onze voorbereidingen en reis naar Amerika in april/mei 2008.

zondag 27 april 2008

Sightseeing Atlanta

We waren dus wel erg vroeg wakker vandaag, toch nog wel last van het tijdsverschil van 6 uur. Na het douchen naar boven waar Tjeerd en Frank al aan de koffie zitten, en om 9 uur ontbijten we, en wat zijn die warme wafels lekker zeg!
Met Tjeerd en Kiki hebben we het over de plannen van vandaag, zij gaan met Martijn naar een voetbalwedstrijd, wij willen naar Atlanta met z'n viertjes. We vragen ook nog wat adressen om te gaan shoppen want dat willen de kids (en wij ook hoor) toch ook wel erg graag doen vandaag. Om 10.30 uur vertrekken we richting Atlanta waar we parkeren en naar het Centennial Olympic Park gaan. We lopen daar een poosje rond en daarna kopen we combikaartjes voor een bezoek aan het Coca Cola museum en het Georgia Aquarium. Eerst brengen we een bezoek aan het Coca Cola museum wat erg leuk is, je kan allerlei spulletjes zien van het vroegere Coca Cola merk, en een 4d film bekijken die erg leuk is. Daarna kon je ook alle soorten cola proeven, maar ook de aan coca cola verwante produkten zoals nestea in alle soorten en smaken, fanta etc.
Daarna richting Aquarium waar het wel druk is en we ook in de rij moeten om binnen te komen. Binnen is het erg leuk, allerlei soorten vissen en grote haaien, otters, pinguins en zeeleeuwen. Na een poosje te hebben rondgelopen eten we wat in het cafe daar en als de inwendige mens versterkt is en de voeten rust hebben gekregen bekijken we de rest nog een beetje. Om 16.00 uur gaan we weer richting auto en rijden we naar Perimeter Mall, waar we een aardige tijd shoppen en nog een hapje eten. Marit koopt een korte broek en een hemdje, Niels koopt een driekwart broek en ik slippers. Het is inmiddels ook aardig gaan regenen en zelfs onweren, maar alles is overdekt dus ook dat is geen probleem. Niels wil nog een i-phone kopen (jawel!) maar in de apple store zijn ze uitverkocht. Ze verwijzen ons naar AT&T in de buurt maar daar verkopen ze het apparaat alleen met abonnement, helaas voor Niels. We gaan de komende tijd nog wel op zoek voor hem. Om 20.00 uur zijn we terug bij het huis van Tjeerd en Kiki die vlak na ons thuis komen. Kiki heeft taart geregeld voor Niels zijn verjaardag, een Power Rangers taart want dat vond Niels vroeger leuk. We eten met zijn allen taart met koffie en thee. We kletsen nog wat en vertellen wat we gedaan hebben vandaag. Even lekker bijkomen en dit schrijven. Tot morgen! Het was errrrug leuk vandaag. :)

Geen opmerkingen: