Van den Berg trip USA

Een weergave van onze voorbereidingen en reis naar Amerika in april/mei 2008.

maandag 28 april 2008

A day in the life of .....

Vandaag een beetje een relaxdagje. Lekker rustig aan gedaan vanochtend en op ons gemakje ontbeten, Kiki heeft Cinnamon rolls gebakken, dat zijn broodjes met kaneel en ice topping, echt heerlijk en ook nog bisquits. Daar ook nog scrambled eggs en bacon bij, we worden echt super verwend hier. Om 11.15 uur gaan Kiki, Marit, Lisanne en ik richting Walmart, een mega grote supermarkt waar je behalve eten ook nog allerlei andere dingen kan kopen, als je dit niet gewend bent is dit echt mega!
De mannen, Niels, Frank en Tjeerd gaan alvast richting voetbalveld want Martijn moet een wedstrijd spelen. Het gaat gewoon door ondanks de regen van vanochtend, want het is nu wel droog en zeker niet koud.
Als de wedstrijd begint om 13.30 uur zijn wij ook net op tijd gearriveerd om te kunnen zien hoe het team van Martijn speelt. Erg leuk om te zien maar helaas verliezen de boys de wedstrijd met 2-3 hoewel het wel spannend was. Daarna rijden we richting Starbucks om koffie te halen, die we thuis opdrinken met de rest van de taart erbij van gisteren.
Beneden in de basement hebben de Edelmannen een sjoeltafel staan en een voetbaltafel, deze laatste moet verplaatst worden en met een beetje vereende krachten lukt het uiteindelijk wel. Kiki, Marit en Bianca rijden aan het eind van de middag nog even naar Target, een soort Hema maar dan veel groter. Marit koopt een t-shirt en voor Niels nemen we een short en shirt van Converse One Star mee.
Dan richting huis waar we besluiten om burrito's bij Willys Mexicana grill te halen, die echt heerlijk zijn. We zitten nog lekker buiten te eten op de screened porch want de temperatuur is nog goed te doen. Na het eten zijn we allemaal een beetje uitgeteld, Marit en Lisanne kijken wat tv, Niels en Kiki en Frank zoeken op google earth waar we morgen terecht komen, ook wel weer heel leuk. Het wordt een eind rijden maar we zullen het wel zien, Bianca rijdt inmiddels ook in de Chevrolet Trailblazer automaat, dus we kunnen afwisselen met rijden morgen.
Het is nu 21.30 uur en Niels gaat richting bed, Marit ook zo want ze zijn erg moe.
Kiki en ik zijn nog even gezellig aan het typen op onze laptops, leve de electronica!
Tot morgen!!
,

1 opmerking:

Tjeerd en Kiki zei

Hi!
Jullie zijn net een half uurtje de deur uit op weg naar Florida.
Leuk jullie verslag van elke dag, we blijven jullie volgen.
Veel plezier en tot over 9 dagen in Atlanta!