Van den Berg trip USA

Een weergave van onze voorbereidingen en reis naar Amerika in april/mei 2008.

vrijdag 9 mei 2008

The Braves

Vandaag zijn we iets later opgestaan dan de afgelopen dagen, kwart voor 9. Douchen en aankleden en dan upstairs, Kiki en Tjeerd zijn al wakker want de kids zijn al naar school. Heerlijk ontbijten bij de Ihop met z'n zessen, wat een luxe weer he!
Kiki en ik hebben gardencrepes gegeten, Niels en Marit two-two-two, dat is 2 pannnenkoekjes, 2 roereieren en 2 baconstrips, Tjeerd eggs-benedict, dat is een engelse muffin met bacon en gepocheerd ei en hollandaisesaus, Frank at sampler, pannenkoekjes, worstjes, spek, bacon, ham en hashbrown.
Daarna koffie drinken bij de Starbucks, en daarna gaan we met z'n vieren op weg naar de Atlanta Braves om een baseballwedstrijd te kijken. Ze spelen vandaag tegen San Diego Prades. De auto parkeren op het parkeerterrein en daarna tickets kopen. Er hangt al een leuke sfeer en we kunnen al naar binnen om onze plaatsen te zoeken.
We zitten in vak 119 rij 14, vrij dicht op het veld met de zon bovenop ons hoofd, wat erg warm is, maar je moet er wat voor over hebben he!
De wedstrijd verloopt eerst niet echt goed voor the Braves maar uiteindelijk winnen ze met 5-4, na een wedstrijdduur van 3,5 uur. Erg leuk om zo een wedstrijd te kunnen volgen en om mee te mogen maken wat er allemaal omheen gebeurt, op een groot scherm is van alles te zien, zoals mensen die in het stadion zitten, herhalingen van het spel, dat alles begeleidt door muziek, gejoel en geschreeuw van het publiek.
Helaas moeten we dan al weer terug naar de auto, het is erg druk om Atlanta uit te komen, maar wel logisch rond spitstijd en na een wedstrijd van the Braves.
Om 5.30 PM zijn we weer terug bij het huis van Tjeerd en Kiki en vertellen we hoe het was met wat te drinken en iets lekkers. Lisanne moest trainen en Kiki, Marit en Bianca zijn daar een poosje gaan kijken, en Frank en Tjeerd doen boodschappen voor het avondeten. Niels en Martijn spelen een voetbalspel in de basement.
We eten broodje shoarma, heerlijk, en daarna nog een bakje koffie op de porche.
We zijn wel allemaal erg moe, maar het is wel erg gezellig om zo nog even te zitten met elkaar.
Plannen maken voor morgen en dan lekker ons bedje weer in.

Geen opmerkingen: